top of page

Lammboden

Besök den gamla lagård och den nya Showroom, Lammboden!

 

Vad gör man med en gammal ladugård som har förlorat sin funktion? Många tankar gick igenom våra huvuden och vi funderade på om vi skulle överge de gamla möblerna som tidigare inhyste djuren. Kor, grisar och hästar var vanliga även på små gårdar som vår, förr i tiden. Att producera sin egen mat var en överlevnadsfråga innan allt fanns tillgängligt i snabbköpet.

 

Till sist tog vi steget och förvandlade djuravdelningen som har blivit vår nya utställningslokal för saker vi producerar på gården. Här finns vackra pälsar, garn, kuddar och en rad produkter gjorde av ull.

Här finns ibland även fryst lammkött till försäljning. Du kan även hittar Vintage lusetröjor och Vintage fårskinnsjackor. Vi har också en verkstad på plats där vi tillverkar en del av våra fårskinnsprodukter.

 

Här på gården finns lantras får, Gotland och Leicester, som är kända för sina fina pälsar. Letar du efter ett vackert lammskinn eller fårskinn? Ring oss så kan vi visa dig vad vi har att erbjuda. Öppettider efter överenskommelse. 

 

OBS! Kontakta oss inför ditt besök på Lammboden så vi kan vara på plats.

Ring: 0768-522227

NYHET!

Som Andelsbonde får du även 10% rabatt på boende hos Swedish Country Living®.

Läs mer om Swedish Country Living®

Fårskinn_Showroom.jpeg
Stort utbud av fårskinn

 

Premiär på den nya Showroom

Öppettider efter överenskommelse

Kom och njut av våra vackra lamm- och fårskinn.

Speciella önskemål? Fråga våra experter på verkstaden. Kanske går det att tillverka?

Välkommen!

Vackra_fårskinn.jpeg
bottom of page