Så funkar det..

Swedish Country Living®

 

Swedish Country Living® lanserade Andelslamm® våren 2017 och omfattar allt från ekoturism och hållbar mat-produktion till kurser i livsstilsförändring och Social Farming via Grön Arena. Den röda tråden för Swedish Country Living® är ett holistiskt tankesätt som ser till helheten och ifrågasätter gängse normer. Istället vill man se människan som en del av naturens kretslopp.

 

Genom att stödja Andelslamm® bidrar du till ett mer öppet landskap, en hållbar livstil för mindre företag på landsbygden och en insats för miljön.

Det är enkelt...

Du köper din andel på våren och äger en andel av gårdens lammbesättning. ( gårdarna har olika inrikning och djurslag läs mer på anslutna gårdar)

 

Under sommaren Maj - Sept går lammen på grönbete med sina mödrar vilket ger en lugn och harmonisk uppväxt. De äter örter, sly och gräs och på så sätt blir köttet extra smakrikt. Du kan komma och hälsa på lammet när du vill. (Ring alltid gården i förväg)

 

Gården bedömer när lammen är mogna för slakt som brukar vara under sept - dec. Sedan ombesörjer de slakt och styckning och du får en låda med färdig paketerat kött uppmärkt i fina konsument-förpackningar. Slaktvikten kan variera mellan gårdarna och ligga på ca 14-20 kg. Vi garanterar leverans av super gott finstyckat kött. Allt vakuumförpackat för enkel hantering.

 

Välj om du vill hämta en lammlåda på gården eller få leverans till utlämningsstället (till en extra kostnad) enligt överenskommelse med gården.

 

Att vara andelsbonde är enkelt.

Svanängen

464 71 Köpmannebro

info@andelslamm.se

  • White Facebook Icon

Tel: 0768-522227

© 2020 by SwedishCountryLiving® Proudly created with Wix.com